qui som

Som GuiesBtt.cat

Som una empresa de turisme amb bicicleta. I som Agent de Viatges. Ens dediquem a organitzar rutes en MTB des del 2013 com es pot observar al web de GuiesBtt.cat. Organitzem, dissenyem i creem rutes turístiques, familiars, per als clubs o colles d’amics… Perquè abastem des de sortides matinals fins travesses de diversos dies; des de la Garrotxa o el Cadí fins a la Terra Alta, el Priorat o els Massís dels Ports de Tortosa. Des del Moianès a la Segarra… o el Pla de Bages. Per això som Guies professionals titulats.

Alhora, al web viajeenbicicleta.com oferim nombroses rutes internacionals; n’hi ha que  han esta dissenyades i creades per nosaltres mateixos sobre el terreny, pedalant pel territori amb l’assessorament d’un guia local. D’altres, han estat creades amb la col·laboració d’un guia nadiu, de la nostra confiança i resident a la zona, seguint les nostres indicacions.

D’altra banda, tenim nombroses bicis de lloguer, des d’infantils fins a 29″, des de passeig fins a E-Bikes. Per llogar ja sigui a centres educatius, diverses institucions, clubs ciclistes, fundacions,  administracions públiques,.. i també a particulars.

Però portem molts més anys vinculats al món de la  bicicleta. Amb l’experiència de més de 15 anys col·laborant amb empreses del sector, treballant amb establiments i distribuïdors, finalment hem decidit fer el nou pas amb la creació del portal biciselèctriques.cat. El portal de venda de bicis elèctriques a Catalunya.

La nostra intenció és poder oferir sempre la bici elèctrica més adient a cadascú, en funció de les necessitats i de l’ús que hagi de tenir. Ens interessa assessorar bé al client, perquè sabem que fins i tot una bicicleta excel·lent pot ser una tria errònia. 

 

El nostre equip

Gerent i Fundador 

Josep Valls “Gepi”. Al 2013 crea GuiesBtt.cat, una ermpresa dedicada a tot tipus de rutes en Btt (travesses, pedalades, viatges en Btt, etc.) a més d’altres activitats: lloguer de bicis, cursos per a escoles, etc. Actualment, es gestionen més de 10 rutes. També és Agent de Viatges.

 

Team Member

Toni Camps. Tot i ser la darrera incorporació de l’equip, el seu treball ja està sent indispensable. Expert en gestió d’imatges, xarxes, vídeos i comunicació, entre d’altres feines. El que toca, sempre funciona. Aporta frescor i noves idees. I sempre a punt!. Per a qualsevol projecte…

 

Artiom Bernat. Un amic sempre a punt per apuntar-se a qualsevol aventura en bicicleta: ja sigui pedalar per qualsevol comarca de Catalunya, el País Basc… Les seves aportacions són sempre molt valuoses i interessants. Per això ens agrada que vingui amb nosaltres!. Com que ve voluntàriament, quan li plau, la seva presència ens entusiasma. Encara que sigui per fer un Cacaolat…

Iniciar Chat
Hola!
Hola👋
Com et puc ajudar?